dilluns, 10 de febrer del 2014

Malta i sa malta!


Liquidats tots els exàmens del batxillerat, i més d'una amb el títol baix del braç. Era el 2011, i érem una dotzena, o més, de xics i xiques, d'uns 18. El nostre destí era Malta i la seua festa, en concret St.Julians, a primera línia de la platja i de la festa.

El viatge començava bé, ja que teníem un bon hotelet, encara que vam fer poques hores allí dins. El primer que vam fer en arribar allí va ser veure la platja, que era de pedres petites i a alguns li molestava, però per a mi millor que les d'arena de per ací. També vam veure que teníem davant de nosaltres tots els pubs i la zona de copes, per lo tant de luxe, menys per als que volgueren descansar.

La primera nit del viatge va ser una de les millors, en la que vam veure tot allò, una festa bestial, i a més l'alcohol estava més barat que per ací, per lo tant el "pet" va ser bonic. Això de que tot fora més barat que ací va ser una alegria per a molts, la veritat.

Per no anar detalladament en cada dia, un bon resumet del que vam fer en general, vindrà bé.
Provarem les caximbes de per allí, alguns que altres entraren als prostíbuls de per allí, un dia vam anar a Comino a passar el dia a les seues platges perfectes, però congelades. També vam anar a fer busseig amb un guia, tot un amfitrió. Vam anar a visitar La Valletta, la capital de Malta, i un dels últims dies vam anar a una festa en un vaixell a mitat del mar mediterrani, en el que alguns se'n passaren amb l'alcohol i altres tan sols se marejaren del vaixell.

La veritat es que Malta es molt bon lloc per a celebrar el final dels estudis, però millor és anar acompanyat de bona companyia. Vos ho recomane sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada