Un pare, un germà, un tatuador i tres hores i mitja després…
Un plat tradicional, de centenars d’anys, a un trocet de terra del planeta amb ingredients cultivats, cuidats i engreixats amb el sol de llevant. Una recepta d’un pare, cuiner de primera, com els millors del planeta, amb una recepta millorada setmana rere setmana, per a una família de cuatre… (Vicent Avària Piris)
Un germà, il·luminat pel gust del plat, l’utilitza per a traures una tesis de la màniga, moltes hores de dibuix i dibuix a l’espatlla, amb una premisa per davant, mantindre la tradició com a lluita contra la globalització i explotació del nostre món… (Josep Avària Avària)
Un tatuador, de la terreta, compromés amb l’art i professional com ningú, amb la seua paleta de colors i la seua pistola per tatuar… (Sergi Adrover)
Jo, unint-los als tres per portar-ho a la pell durant tota la vida, fins que em cremen per mort.
Moltes gràcies als tres, pels vostres arts, un plaer dur-ho damunt de per vida!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada