dimarts, 6 de març del 2012

FebrEnd


Tot període és consumeix inversament proporcional a la seua inauguració. Com hem dit precedentment, aquesta mensualitat, ja remota, s'inicialitzaria d'una manera audaç i amena, cosa que s'ha complert insuperablement, i per tant el colofó "d'açò" ha seguit la seua naturalesa...

No podem fraccionar en diferents punts els detritus d'aquest mes, ja que tots formen un en si, pèrdua de llibertat per avarícia suprema dels bens i serveis oferits per la vida, eixa seria la definició bàsica. Allò que ha fet que es definisca així és el següent:

La fugida de companys, amb diferent llengua materna, al seu estatge, és l'inici de tot, degut a aquesta evasió massiva nosaltres, els seus companys, havíem de fer-los una bacanal, amb totes les seues drogues de per mig. Aquesta festa necessitava que nosaltres deixarem de costat un poc les nostres responsabilitats, i per tant ara, amb la seua sortida, deguem recobrar el sentit i seguir amb els nostres compromisos. També degut a perdre un porció considerable de la nostra penya, ni tan sols hi ha prou per poder anar a fer-se una de malta amb risses i tot el que comporta.

Per això, almenys aquesta part serà aprehesa pel nostre hostatge habitual, perdent un poc de color de pell, i fent més sensibles els nostres ulls a la luminescència de la nostra Terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada