diumenge, 29 de maig del 2016

I'm cabaret, au cabaret, to cabaret!!

Hi havia 2 valencianets que un dia van decidir deixar la seua terra per anar a la gran ciutat, a aquella que no descansa per les nits i on la gent no te temps ni per pensar. Allí la vida passa apressa, un simple parpelleig i tot canvia al teu davant, mons instantanis es concatenen per sorprendre al més experienciat. 

El viatge començava per ells, no sabien el que els esperava, però el somriure sempre anava 2 passes per davant. Preparats per ser sorpresos, en tres hores es plantaren en el forat del dònut, aquell que tant repudiat era per alguns i per contra, estimat per altres.

Ja allí, començava l'aventura, no els feia falta agafar-se de la mà, tan sols amb les mirades sabien que al seu costat estaven segurs. El Sol va ser una de les primeres sorpreses, calentant tota testa que no estigués coberta. Entre el Sol i la gent amb pressa, el cel es trobava ple de soroll ensordidor, com no,  tan sols volien aplegar al seu cau, però no deixaven de sorprendre'ls aquells edificis tan alts i tota la multiculturalitat. 

Després d'arribar al seu niu d'amor, que també els va sorprendre gratament, tan sols els faltaven els preparatius per sorprendre ells a la gran ciutat. Volien que quan la gent passes pel seu costat es gires i soltara un "buff" i ho aconseguiren, i tant que si. Preparats per retomar la batalla, el musical els esperava, sense deixar-se el brindis amb cervesa per a després, clar està. 

Ella ja sabia de que anava la historia, ell tan sols feia que mossegar-se les ungles, ja que l'espera es feia massa llarga, i les expectatives eren molt altes. Amb les millors butaques possibles, escollides com no per ella, la reina de la gestió, començava el somni. Allí va hi haure una bacanal de rialles, cares conegudes sobre l'escenari i la professionalitat d'un equip digne d'estar a les millors parts del món.

"Oohh!!" fou com sortiren d'allí  dins, amb un dels millors orgasmes coneguts i per conèixer. Com als millors polvos tenien tanta fam que la pizza no va fallar. Disfrutada la primera de les aventures que els esperaven, el niu d'amor els esperava.


La resta ja se la podeu imaginar, si no podeu, podeu esperar la següent inspiració matutina... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada